Lenobia~ İnsan
Mesaj Sayısı : 128 Rep Gücü : 289 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 31
| Konu: Cadı Büyüleri Cuma Ağus. 21, 2009 10:36 pm | |
| Cadılar büyü yapmak için illa bir malzemeye ihtiyaç duymazlar yalnızca bakarak yada düşünerek bir çok büyüyü yapabilirlerbunları denemenizi pek önermem çünkü düşüncesel kontrolünüz iyi olmadığı eğitilmediği için farklı etkilere sebep olabilirzaten cadı olmayanlar yapamicak maksat bilgi olsun
ZARARI ENGELLEME BÜYÜSÜ Korktuğunuz kişiyi düşününŞimdi onu mavi bir pentagram içine alın ve bir daire ile sınırlayınsonra suyun gücünü çağırıp onu sizden uzaklaştırın
AŞK BÜYÜSÜ Aşık olmasını istediğiniz kişiyi düşününOnun kalbini açın ve kırmızı ışıkla oraya isminizi yazınSonra orayı kapatıp siyahla mühürleyinSizden başkası kalbine giremez
AĞRILARI DİNDİRMEK İÇİN Ağrıyan yerinize bakınOrada siyah enerjiden bir bıçak,iğne vs birşey bulacaksınızOnu çıkartın ve elinizle ağrıyan yere beyaz ışık yollayın sonra elinizdeki siyah enerjiden aleti bir üçgen içine teslim edip üçgeni yok olana kadar küçültün
EVİ TEMİZLEMEK ARINDIRMAK İÇİN Kapıları ve penceleri açınSonra bir pencereden öbür pencereye doğru yeşil ve beyaz ışınlardan bir rüzgar estiğini düşününŞimdi bu rüzgar evdeki herşeyi alıp götürcek negatiflik adına
BİRİNİN DÜŞÜNCELERİNİ YÖNLENDİRMEK İÇİN O kişi karşınızda olsun yada karşınızda olduğunu imgeleyin sonra onun kafanıza sizin kafanızdan çıkan bir örümcek ağı gitsin ve içine girsinOrdan ışıklar çeklinde ve sinyaller şeklinde düşüncelerinizi yollayın
___________________ mümkünse biz almayalm | |
|
Aphrodite*~ Yüksek Rahibe
Mesaj Sayısı : 47 Rep Gücü : 58 Kayıt tarihi : 12/08/09 Yaş : 29 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Cadı Büyüleri Paz Ağus. 23, 2009 8:20 pm | |
| Anam ben tırsıyorum büyü falan (: Gecen bişi arakekn gördüm büyü sitesi Aman tanrım yani Sağol tatlım yinede konu için (: | |
|
crazy_angel İnsan
Mesaj Sayısı : 171 Rep Gücü : 192 Kayıt tarihi : 14/08/09 Nerden : izmir
| Konu: Geri: Cadı Büyüleri Ptsi Ağus. 24, 2009 3:48 pm | |
| valla pek cadı olduğumuzu sanmıyoru yine de sağol | |
|