Gecenin Tatlı Sesine Hoşgeldiniz!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

"Orada ayrıca Gece'nin Kasvetli evi yükselir.Korkunç bulutlar onu karanlığa boğar."

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Tutulma (Eclipse)

2 posters
YazarMesaj
~DnZ.NighT~
Yüksek Rahibe
Yüksek Rahibe
~DnZ.NighT~

Rep Gücü : 217

Tutulma (Eclipse) Empty
MesajKonu: Tutulma (Eclipse)   Tutulma (Eclipse) I_icon_minitimeCuma Ağus. 14, 2009 5:26 pm

Tutulma (Eclipse) Eclipse_l

Yazar: Stephenie Meyer
Çevirmen:Eren Abaka
Sayfa Sayısı:541

Arka Kapak Yazısı

Alacakaranlık Serisi’nin beklenen üçüncü kitabı: Tutulma...16 Ocak’ta vizyona girecek olan filminin afişiyle birlikte sinemadan önce raflarda! Epsilon Yayınevi okurlarının heves ve ısrarla neredeyse her gün arayarak “Ne zaman çıkacak?” diye sorduğu Tutulma çıktı!Tüm dünyada satış rekorları kıran Alacakaranlık Serisi’nin yüksek hasılatlı filmi vizyona girmeden beklenen üçüncü kitap Tutulma hem de filmin afişiyle birlikte kitabevlerinde…Binlerce Alacakaranlık hayranını beklediğine değecek kadar sevindirecek olan kitabın satışa sunulduğu ilk gün kapışılması mümkün!Çünkü Edward’la Bella için aşkın anlamı Tutulma’da daha derin…

Kitabın Orijinal Tanıtım Yazısı

"BELLA?"

Edward'ın hoş sesi arkamdaydı.Ben onun yavaşça veranda basamaklarından ortaya çıktığını görmek için döndüğümde saçları koşmaktan uçuşmuştu.O ilk kez beni kolları arasına aldı kollarına hapsetti ve beni tekrar öptü.Bu öpücük beni korkuttu.Çok fazla gergindi dudakları dudaklarıma değdiği zaman çok güçlüydü birbirimizden çok uzun zaman ayrı kalmamızdan korkmuş gibiydi.''
Seattle bir dizi esrarengiz cinayet tarafından harap edildiğinden ve kötü niyetli bir vampir öc almak için onu araştırmaya devam ettiğinden Bella kendini tehlikeyle çevrili bulur.Hepsinin ortasında aşık olduğu Edward ve Jacob'ın arkadaşlığı arasında seçim yapmakla yüzyüze kalmıştır ki bu karar vampir ve kurtadam arasındaki eskimeyen mücadeleyi tutuşturmak için olasıdır.Mezuniyeti hızla yaklaşırken Bella birden fazla karara sahiptir: yaşam ya da ölüm. Fakat hangisi?
NazNight.
İnsan
İnsan
NazNight.

Rep Gücü : 180

Tutulma (Eclipse) Empty
MesajKonu: Geri: Tutulma (Eclipse)   Tutulma (Eclipse) I_icon_minitimeC.tesi Ağus. 15, 2009 10:54 am

Çok güzeldi...Bella Jake Edward filan ahh ahhh :D Siteden çıkınca bidaha okumak istiyorum :D
Paylaşım için saol canım
http://ashley-tisdale.yetkinforum.net/
~DnZ.NighT~
Yüksek Rahibe
Yüksek Rahibe
~DnZ.NighT~

Rep Gücü : 217

Tutulma (Eclipse) Empty
MesajKonu: Geri: Tutulma (Eclipse)   Tutulma (Eclipse) I_icon_minitimeC.tesi Ağus. 15, 2009 4:28 pm

önemli değil tatlım

Tutulma (Eclipse)
1 sayfadaki 1 sayfası